HOPSPOTS SPIL

Hopspots indeholder en række spil og flere og flere kommer til. Få bevægelse ind i undervisningen. Træn hukommelsen med Mix’n’Match og øv udtale på forskellige sprog, når du programmerer dine egne huskespil. Eller få pulsen op i Jagten, hvor du skal fange lys og kan udfordre dine klassekamerater. Du kan også selv programmere brikkerne i Hack din Brik og lave kognitive øvelser med Sekvens.

Mix’n’Match

Mix’n’Match er et huskespil, der kombinerer lyde eller musik med billeder. Børnene vælger en kategori f.eks. dyr og træder på en valgfri brik. Nu afspilles enten et dyrenavn eller en dyrelyd, og en tegning af dyret vises på iPad’en. De træder på en ny brik med tilhørende lyd og billede. Efterhånden som spillet skrider frem, gælder det om at huske de forskellige brikkers dyr, lyd samt placering og få flest stik. Et match i kategorien dyr kunne være ‘frø’ og dyrelyden ‘kvæk’. Børnene kan selv præge spillet, da de via optagefunktion og kamera kan lave deres egne kategorier og par inden for relevante fag og emner. Her kommer bevægelse og programmering i spil. Herved opnår de et medejerskab over spilindholdet og sværhedsgraden tilpasses deres faglige niveau. Mix’n’Match kan spilles på dansk eller engelsk.

Jagten

Jagten er et bevægelses- og hukommelsesspil, hvor man får sved på panden. Spillerne skal jagte karaktererne Gerda og Rudi, der gemmer sig på brikkerne som lysmønstre. Der er forskellige lysmønstre i hver runde og hvert lysmønster hænger sammen med en bevægelse. Eleven skal derfor huske kombinationerne, da de til sidst blandes, så spillerne husker og reagerer hurtigt.

Sekvens

Sekvensspillet træner hukommelsen, for i dette spil skal børnene huske rækkefølgen på brikkerne.
Det kan både spilles alene eller mod andre. Første spiller træder på 1 brik, og så skal den anden spiller træde på samme brik plus en ny. Næste spiller træder på de 2 valgte brikker og vælger endnu en brik. Sådan fortsættes spillet ved at børnene træder på de valgte brikker i rigtig rækkefølge og for hver runde tilføjes en ny brik – helt op til 20 brikker! Trædes der forkert starter spillet forfra.

Hack din Brick

I Hack din brik kan børn og lærere selv eksperimentere og manipulere med brikkernes lys og lyd gennem spilskærmen på iPad’en. Under de 12 forskellige brikker, der vises på skærmen, vælger spillerne lysmønstre eller lyde til hver brik, eller de kan bruge optagefunktionen og indspille deres helt egne lyde. Ligeledes bestemmer de selv om brikkerne betjenes fra iPad’en eller med foden på brikken. Hack din brik kan bruges til forhindringsbaner, hvor man hopper fra brik til brik. Man kan indtale opgaver og de bliver afspillet når man trykker på en brik.
Child Experience Design
Godsbanen, Perron 2, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus, Denmark
Mobile: +4531132618
Email: info@hopspots.dk
Web: www.hopspots.dk

Følg os

Tilmeld Inspirationsmail