Hopspots i sundhedssektoren

Hopspots skaber leg, læring og bevægelse

På sundhedsområdet kan Hopspots bruges til rigtig mange ting fx til at aktivere, undervise og underholde langtidsindlagte børn, til at lave genoptræning eller generelt bare aktivere ældre borgere eller sygdomsramte børn. Hopspots sætter bevægelse på leg og læring og kan bruges både til fysisk og kognitiv træning samt til at udvikle samarbejdsevner, forbedre fokus, hukommelse osv.

Forskning viser, at bevægelse øger indlæringen og med Hopspots bruges bevægelse i kombination med og til at træne mange forskellige ting. Spillerne motiveres gennem spil-logikkerne, lyden fra spillene og de farverige brikker med lys til at bevæge sig, lege og lære, og derved forbedrer Hopspots blandt kondition, fokus, arbejdshukommelse, overblik og samarbejdsevner.

Aktiv læring bakkes op af forskningen

Forskning viser, at bevægelse øger indlæringen og med Hopspots bruges bevægelse i kombination med og til at træne mange forskellige ting. Børnene motiveres gennem spil-logikkerne, lydene fra spillene og de farverige brikker med lys til komme op af sengen og bevæge sig og lære.

Hopspots kan således hjælpe børnene med at forbedre fokus, arbejdshukommelse, motorik og kondition – bare generelt hjælpe børnene med at være fysisk aktive, så de hurtigt kan komme på benene igen og tilbage til deres normale hverdag med skole, venner og fritidsaktiviteter.

Lav egne spil til alle alderstrin og niveauer

Det interaktive redskab, Hopspots, kan bruges til alle fra 3 år og op, fordi man selv kan programmere indhold i spillene. Hopspots-spillene Mix’n’Match og Hack din Brik kan man selv programmere indhold i og på den måde kan begge spil bruges til alle aldre og faglige niveauer – om man vil bruge det til svære quizzer eller genoptræningsprogrammer, mulighederne er mange. Derudover er, Jagten det rene bevægelsesspil, Sekvens som træner arbejds-hukommelse og FlowDance musik- og dansespillet i Hopspots alle tre spil som kan bruges af alle, fordi vi har alle sammen gavn og glæde af at træne de nævnte ting.

Interaktive historier til langtidsindlagte børn

Hopspots app’en indeholder også to interaktive historier. Lakridsmanden, som er en bog skrevet af Louis Jensen og et spil udviklet til Hopspots, og Den Øde Ø skrevet af Boris Hansen. Begge spil er udviklet til børn fra mellemtrin til udskoling og tager i modsætning til de 5 førstnævnte Hopspots-spil længere tid at spille sig igennem og udfordrer spillerne ift. samarbejde, forståelse, læsning og perception. Der skal både lyttes og læses en masse i de to interaktive historier og så indgår bevægelse i spillet, når man skal bruge Hopspots-brikkerne til at løse opgaver og komme frem i spillet.

De to interaktive historier kan bruges til at skabe danskundervisning på en helt ny måde. Det er spil, du kan spille fra sengen af på en dag, hvor energien ikke er til at hoppe rundt på brikkerne eller som du kan spilles med familie, venner eller andre børn på fx hospitalet under indlæggelse.

Hopspots er for mange og for få

Hopspots-spillene er udviklet til at aktivere op til 30 spillere enten ved at dele dem op i grupper eller ved at alle spiller sammen, afhængig af antallet af spillere og deres faglige niveauer, men man kan også sagtens spille alene eller bare nogle stykker. På den måde kan det aktivere en hel gruppe af børn, fungere som underholdning for børn og familier osv.

Kom i gang med at spille på 5 min

Vi har udviklet et produkt som er hurtigt og let at sætte op og hvor spillerne let kan hjælpe til uanset niveau. Hopspots-brikkernes forbindelse har en stor rækkevidde, app’en er utrolig intuitiv at bruge, så selv små børn kan bruge den og højtalerstanderen er nem at flytte rundt med og bruge, når man spiller og når Hopspots skal lade op eller opbevares.

Hjælp til at komme i gang med Hopspots

Når du køber Hopspots medfølger der ganske gratis:

  • Gratis levering
  • Gratis opstartskursus
  • Gratis support
  • 2 års garanti
  • Nem adgang til manual og video guides
  • Nem adgang til trin-for-trin guides til alle Hopspots-spil
fun with hopspots
Book en gratis fremvisning

Få en gratis fremvisning af Hopspots eller kontakt os med dine spørgsmål på: 31 13 26 18 eller info@hopspots.dk.