Tilbud på klassesæt af Lakridsmanden med Hopspots2018-10-08T10:21:09+00:00

Få et gratis klassesæt af Louis Jensens ‘Lakridsmanden’

Tilbud

Få et gratis klassesæt af Louis Jensens bog, Lakridsmanden, med (værdi 7.500 kr. inkl. moms), når du bestiller et sæt Hopspots til din skole. Bogen hører sammen med et specialudviklet spil i Hopspots app’en.

Tilbuddet løber kun til og med december, så skynd dig at køb.

Bestiller du inden 31/12 får du:

 • Et komplet Hopspots startsæt, inkl. højtaler og 12 interaktive brikker

 • 30 eksemplarer af Louis Jensens ’Lakridsmanden’

 • En app til iPad med spilindhold til alle grundfag og alderstrin i folkeskolen – herunder ’Lakridsmanden’

 • Gratis levering

 • Gratis opstartskursus

 • Gratis support

 • 2 års garanti

 • Adgang til læringsmateriale

 • Mulighed for at dele de spil, I skaber med andre

  (iPad er ekskl.)

Pris: Kun 34.995,- ekskl. moms – SPAR 6.000 kr.

Tag imod tilbuddet nu – Bestil her

Ikke helt klar til at bestille? Få en gratis fremvisning af Hopspots eller kontakt os med dine spørgsmål på: 31 13 26 18 eller info@hopspots.dk.

Aktiv læring med Lakridsmanden

aktiv læring ind i danskundervisningen af jeres 5.-9. klasse med dette specialtilbud, der kun løber til udgangen af december. Lige nu får du nemlig – helt gratis – 30 stk af Louis Jensens “Lakridsmanden” med i købet, når du bestiller et Hopspotssæt til din skole – værdi 7.500 kr. inkl. moms.

Lakridsmanden er både en bog af den populære forfatter Louis Jensen og et danskfagligt spil udviklet til Hopspots. Bogen og spillet er rettet mod 5.-9.klassetrin, og medfører at I kan lave danskundervisning på en ny måde:

Nu skal eleverne ikke bare læse med øjnene, men også med ørerne og kroppen.

I Louis Jensens bog, Lakridsmanden, oplever eleverne historien fra hovedpersonen, drengens, perspektiv. Drengen bor i en lille provinsby, hvor der sker noget virkelig mystisk! Han finder en magisk lykkepose hos byens slikmutter. Inde i posen er et levende lakridsstykke, som har form af en arm. Andre har form af et ben, et hoved. Men kan stykkerne samles til et menneske af lakrids? Et monster?

Eleverne er detektiverne, der har til opgave at finde ud af, hvordan de mystiske hændelser i byen hænger sammen. Ved hjælp af de interaktive brikker, der følger med, når du bestiller jeres Hopspots, hopper eleverne rundt i byen og oplever Lakridsmanden gennem ordlege, spil og oplæsning. Det er et spændende spil, der introducerer eleverne til forskellige modaliteter samt udfordrer dem på deres samarbejdsevner, når de skal bevæge sig rundt i byen og løse opgaver.

Kronologien er taget ud af spillet, så ved at læse bogen efter spiloplevelsen er der lagt fundament for at arbejde med kronologi og berettermodeller. Til Lakridsmanden hører en lærervejledning og en række opgaver, eleverne kan løse ved siden af spillet. Find materialet her: https://www.hopspots.dk/da/lakridsmanden-guide/

Er Hopspots noget for jer?

Find ud af det – ganske gratis. Vi kommer meget gerne ud til jer, og giver en gratis og uforpligtende fremvisning af Hopspots. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.