Kreativ og aktiv med
Hopspots i dagtilbud

Hvad kan børnene lære?

Det interaktive læringsmiddel, Hopspots, er med sine spil rettet mod børn fra 2 år og op. Hopspots-spillene Jagten, Sekvens, FlowDance, Mix’n’Match og Hack din Brik henvender sig, med fokus på bevægelse og kognitiv træning, til de yngre børn. I både Mix’n’Match og Hack din Brik kan man selv programmere indhold, hvilket gør det muligt at bruge spillene til hvad som helst, fx at lære…

  • Tallene fra 1-10
  • Alfabetet
  • Bondegårdens dyr
  • Musikinstrumenter
  • Farver
  • Rim

Mulighederne er uendelige med Mix’n’Match og Hack din Brik!

Indskolingen bevæger sig

Et praktisk eksempel:

Her kigger vi på vendespillet Mix’n’Match, som ses på billedet nedenfor. Her er det forprogrammerede spil med dyr og dyrelyd i gang på iPaden. Børnene træder først på én brik, hører højtaleren sige “en frø” og frøen vises på skærmen.

Der er altså både visuel og auditiv feedback, når de træder på brikkerne. Børnene skal så prøve at finde dén brik, der siger “kvæk kvæk”, ved at træde på de andre brikker og prøve sig frem. Når de finder de matchende par, lyser de to matchende brikker grønt og højtaleren giver positiv feedback. Så kan man fortsætte med at finde parrene på resten af brikkerne.

mix_n_match_hopspots

Meningsfuld teknologi

Gå fra passivt skærmbrug til kreativ, medskabende teknologileg med Hopspots. Skærmen skubbes i baggrunden og fællesskabet kommer i forgrunden.

Børnene motiveres gennem spillogikkerne, lydene fra spillene og de farverige brikker til at bevæge sig og lære. Derved kan Hopspots blandt andet forbedre børnenes fokus, arbejdshukommelse, overblik og samarbejdsevner.

Hopspots-spillene er udviklet til at aktivere op til 30 børn enten ved at dele dem op i grupper eller ved at alle spiller sammen, afhængig af antal børn og deres niveauer.

Kom i gang med at spille på 5 min

Hopspots er udviklet med tanke på, at børnene ikke har tålmodighed og pædagogerne ikke har tid til problemer med teknologi, når der skal leges og læres. Derfor er Hopspots hurtigt og let at sætte op og hvor børnene let kan hjælpe til.

Hopspots-brikkernes forbindelse har en stor rækkevidde, app’en er utrolig intuitiv at bruge, så selv små børn kan bruge den og højtalerstanderen er nem at flytte rundt med og bruge, når man spiller og når Hopspots skal lade op eller opbevares.

Udviklingstrin for børn og pædagoger

  1. Pædagoger og børn spiller de forprogrammerede Hopspots-spil

  2. Pædagogerne producerer spil til børnene

  3. Børnene finder på indhold og medskaber læringsspil

Når vores brugere går i gang med at bruge Hopspots, ser vi et mønster i form af de niveauer, de bruger det på. Første niveau for brugerne er at bruge de 5 lette og hurtige spil: Jagten, Sekvens, Mix’n’Match, Hack din Brik og FlowDance. Næste niveau er, at pædagogerne producerer spil til børnene.

Det højeste niveau, som vi ønsker, at alle Hopspots-brugere kommer op på, er, når børnene er med til at producere spil i app’en. Selv de helt små børn kan være med til at finde på deres egne spil, fordi de bare skal indtale lyde og tage billeder til iPad’en. Når de gør det, er læringen særligt stor, fordi børnene lærer, at de selv kan påvirke teknologien og deres læring fremfor blot at konsumere færdigt materiale.

Få en gratis og uforpligtende fremvisning

Så kommer vi ud i din institution og viser dig, hvad man kan med Hopspots. Du er også velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål på: 31 13 26 18 eller info@hopspots.dk.

Fremvisning af Hopspots