Lakridsmanden2021-03-16T10:19:12+00:00

LAKRIDSMANDEN

En mystisk interaktiv fortælling

Tag på opdagelse i Louis Jensens univers om Lakridsmanden. I en interaktiv fortælling vil I opleve en historie set fra vores hoved-persons, drengens, perspektiv.

Drengen bor i en lille by, hvor der sker noget virkelig mystisk! Han finder en magisk lykkepose hos byens slikmutter. Inde i posen er et lakridsstykke, som har form af en arm. Andre har form af et ben eller et hoved. Men kan stykkerne samles til et menneske af lakrids? Et monster?

Dansk – Samarbejde – Modaliteter

Brug både hoved og krop i undervisningen

Lakridsmanden er en ny type interaktiv fortælling, hvor læseren er detektiv og aktivt medskabende i flere modaliteter i fortællingen og endda med hjerne og krop på samme tid. Fortællingen om Lakridsmanden er skrevet af Louis Jensen og fås både som bog og som et spil til Hopspots. Hopspots-oplevelsen foregår fra hovedpersonens perspektiv og spillerne skal opklare, hvad der er sket i den lille provinsby, hvor Lakridsmanden finder sted. Ved hjælp af Hopspots-brikkerne cykler I rundt i byen, hvor I oplever og opklarer historien om Lakridsmanden gennem ordlege, spil og oplæsning.

Ny type danskundervisning for 4.-9. klasse

Lakridsmanden er et danskfagligt spil rettet mod 4.-9.klasse. Med denne interaktive fortælling kan I lave danskundervisning på en ny måde: Nu skal I ikke bare læse med øjnene, men også med ørerne og kroppen.

Spillet er udviklet med støtte fra Undervisningsministeriet. Det er et dybdegående læringsforløb som I let kan bruge 18-20 lektioner på, hvis I vil, men som I også sagtens kan spille en miniudgave af, hvis tiden ikke tillader et længere forløb.

Blog om Lakridsmanden

Go to Top