Hopspots Key:connector

HVAD er en Hopspots Key:connector?

Hopspots Key:connector gør det muligt at forbinde Hopspots til en computer. Når man tænder Key:connectoren, dukker den op på computeren som et almindeligt, trådløst tastatur. Man kan herefter koble Hopspots-brikkerne på så de hver repræsenterer en tast. Nu kan man så bruge kroppen til at taste på computeren. Hvad kan man bruge det til?

produktet

Mulighederne er mange:

  • Brug Hopspots til at spille et eksisterende spil, som styres med taster
  • Skriv med kroppen
  • Lav dit eget spil i Scratch

Ved at koble brikkerne sammen med en computer, kan man hurtigt få gjort digitale lege og læringsspil mere fysiske, hvor der kan komme fokus på kroppen og fællesskabet.

HVORDAN bruger man det?

Opsætningen er enkel:

  1. Key:connectoren tændes og kobles til en computer, som et trådløst tastatur.
  2. Herefter tildeler man taster, ved at holde ‘connect’ og den valgte tast inde på boardet – det kunne f.eks. være pil op.
  3. Tastaturet blinker og man træder på den ønskede Hopspots-brik, som man ønsker at tildele.

Herefter giver et tryk på den valgte Hopspots-brik et input til computeren, såsom pil op.

Trin for trin opsætningsguide:

DOWNLOAD STARTGUIDE

HVORFOR er det godt at bruge?

Hopspots Key:connector kobler kroppen til computeren og gør det muligt at interagere fysisk sammen med sine kammerater, når man bruger computeren. Med key:connectoren åbner der sig et hav af muligheder og kun fantasien sætter grænser: Vil du udfordre venner i et sjovt spil? Skal I hoppe jer gennem Subway Surfers? Vil du kode dit eget spil i Scratch? Eller arbejde med læring og koble kroppen på?

Hopspots key:connector bygger også på den læring vi har omkring kobling af bevægelse og læring, som har vist sig at øge indlæringen, både fordi vi får tilført mere ilt til hjernen, men også fordi vi lærer på mange forskellige måder og her kommer mange flere sanser i spil.

Kig forbi www.mocody.dk og følg en instruktion til at kode dit eget spil. En god opgave at starte med, kan være matematikspillet, som findes i pdf-format her. Det kan laves i enten CodingLab eller Scratch. Prøv også at finde på jeres egne spil eller gå ind på www.arcademics.com og finde et læringsspil, som du vil hoppe dig klogere i.

Rigtig god fornøjelse med at finde på nye måder at bruge Hopspots på!

HVOR bestiller jeg det?

Hopspots code:kit kan bestilles enten som en udvidelse til Hopspots.

Se mere og bestil Hopspots Key:connector