HOPSPOTS SPIL

Mix’n’Match

Mix’n’Match er en sjov og interaktiv måde for børn at lære, hvor de får mulighed for at lære gennem kropslig bevægelse.

Der er mange fordele ved at bruge huskespillet som et undervisningsværktøj, såsom:

  • Tilpasning af sværhedsgraden til forskellige aldre
  • Aktivering af hele klassen én gang
  • Kombinering af bevægelse og indlæring

Hvis du gerne vil høre mere, så kan du læse videre igennem knappen nedenunder eller se den korte, informative video lige her.

Jagten

Jagten er et sjovt bevægelses- og hukommelsesspil, hvor man får sved på panden.

Spillerne skal jagte karaktererne Gerda og Rudi, der gemmer sig i brikkerne som lysmønstre. Og det er ikke lige så nemt at fange dem, som du tror! Der er mange måder, at få fat på dem, som eksempelvis at:

  • Hoppe sprællemand
  • Sætte sig på brikken
  • Trykke med hænderne

Der er rig mulighed for spændende tilpasninger, så dine eleer kan få frigivet deres energi med en Brain Break for at blive klar til normal klasseundervisning igen

Sekvens

Sekvens træner hukommelsen, for i dette spil skal børnene huske rækkefølgen på brikkerne.

Spillerne bygger en sekvens brik for brik, og det bliver hurtigt udfordrende at huske rækkefølgen. Det motiverer børn til at dele strategier og konkurrere med hinaden – eller bare udvikle deres egne mentale færdigheder.

Sekvensen kan gå helt op til 20 brikker, så der er masser af plads til, at dine elever kan udfordre deres hukommelse.

Hack din Brik

Hack din brik er en åben platform, der giver børn og lærere massere af mulighed for at programmere brikkerne.

Du kan vælge, hvilke farve lys og hvilke lyd hver af de 12 forskellige Hopspots brikker producerer – du kan endda optage dine egne lyde til spillet. Hack din Brik giver endeløse muligheder, da du kan helt selv beslutte, hvor mange brikker du vil bruge og hvad de skal gøre.

Det kan bruges til at lave dine egne interaktive historier eller til at øve planeternes rækkefølge, og meget, meget mere.

Find ud af mere via knappen nedenfor eller ved at se videoen!

Flow Dance

FlowDance er designet af elever på Uglegårdsskolen i Solrød, som i skarp konkurrence med tre andre danske skoler vandt en innovationskonkurrence om at udvikle et nyt spil til Hopspots.

FlowDance er et spil der kombinerer dans og musik. Ved at hoppe på de forskellige Hopspots-brikker kan eleverne skabe deres egne rytmer inden for pop, latin, jazz og middle eastern musik.

Rytmerne indspilles og bruges efterfølgende til at koreografere en dans, som de kan udfordre hinanden i.

Lakridsmanden

Tag på opdagelse i Louis Jensens univers om Lakridsmanden – en interaktiv fortælling fra hovedpersons, drengens, perspektiv.

Han bor i en lille by, hvor der sker noget virkelig mystisk! Drengen finder en magisk lykkepose hos byens slikmutter. Inde i posen er et lakridsstykke, som har form af en arm. Andre har form af et ben, et hoved.

Men kan stykkerne samles til et menneske af lakrids? Et monster?

Ved hjælp af interaktive brikker hopper man sig rundt i byen, hvor man oplever Lakridsmanden gennem ordlege, spil og oplæsning.

Dansk – Samarbejde – Modaliteter

Den Øde Ø

Den Øde Ø er et interaktivt Robinsonade-spil af Boris Hansen.

Spillet kombinerer klassiske samfundsfaglige problemstillinger, om alt fra demokrati til lighed og kriminalitetsbekæmpelse, med aktiv leg og storytelling.

I spillet er børnene strandet på en øde ø, hvor de må tage stilling til en række dilemmaer for at overleve.

Spillet er for mellemtrin og udskolingen og foregår dels på iPad’en, hvor børnene læser og hører historien, og dels på Hopspots-brikkerne, som anvendes til fysiske samarbejdsøvelser som at fange fisk og udforske øen.

”Dansk – Samarbejde – Demokrati”

Hopspots Manual

Her kan du downloade Hopspots manualen, der viser dig, hvad Hopspots består af, hvordan det virker samt giver retningslinjer for brug osv.