Litauen: Hopspots del af nationalt innovationsprojekt!

Gode nyheder fra Litauen! Hopspots skal være en del af et nationalt innovationsprojekt, som bliver udført i samarbejde med Education Development Centre. EDC er den største institution tilknyttet Ministeriet for Uddannelse, Videnskab og Sport i Litauen, og giver uddannelsesstøtte inden for felterne førskole, folkeskole og almen uddannelse. 

Projektet starter 15. september og varer 4 måneder. Målet med projektet er at gøre skoler fortrolige med moderne innovative læringsmidler, og at lære af den måde de bruger dem på, så der på sigt kan implementeres flere nye læringsmidler i skolerne.

Det nationale projekt fokuserer på 4 områder:

  • Innovation i sproglæringsprocessen
  • Innovation i matematik- og IT-uddannelsesprocessen
  • Innovation i humaniora- og teknologi-uddannelsesprocessen
  • Innovation i folkeskole-uddannelsesprocessen

16 forskellige litauiske skoler er blevet udvalgt – 4 til hvert af innovationsområderne.

Læs mere om projektet på engelsk, her.

Education Development Centre i Litauen

Hopspots udvalgt til folkeskoleområdet

Vores interaktive læringsmiddel, Hopspots, er blevet udvalgt til området “Innovation i folkeskole-uddannelsesprocessen”, hvilket giver perfekt mening – eftersom Hopspots er designet til innovativ undervisning af folkeskoleelever.

I alt 4 skoler kommer til at arbejde med Hopspots undervejs i projektets 4 måneders varighed. De første 2 måneder, bliver 2 af de 4 skoler trænet i at bruge Hopspots, hvorefter de næste 2 skoler bliver instrueret og skal arbejde med Hopspots i de sidste 2 måneder af projektet.

Vi glæder os rigtig meget til at at følge projektet og se, hvordan det udspiller sig!