KOM I GANG MED FLOW DANCE!

Kære Hopspotsbruger

I dag skal du lære at spille FlowDance! Hvis du missede sidste mail om Hack din Brik, kan du finde den ved at klikke på “Forrige” nederst på siden.

flow dance

OM SPILLET:

I FlowDance kan du indspille dit eget musikstykke i forskellige genrer ved at træde på Hopspots-brikkerne. Desuden kan du indspille en dans til den musik, du har lavet, eller til et forprogrammeret stykke – også ved at træde på brikkerne.

Herefter kan du selv eller en anden forsøge at gøre dansen efter – brikkerne lyser op i den rækkefølge, de blev trådt på første gang, og man får point efter, hvor mange man når at trykke på i tide.

Du kan se detaljerne om, hvordan du spiller FlowDance i denne spilguide.

Du kan starte med at se denne introduktionsvideo om FlowDance, der tager godt et minut.

Sådan integrerer du FlowDance i hverdagen:

FlowDance kan bruges i alle fag som et sjovt brain break.

Derudover er det oplagt i musiktimen at lade eleverne lege med at komponere deres egen musik og koreografere en dans til.

Tip:

Brug FlowDance til at lege stopdans! Én styrer musikken ved at træde på den røde Hopspots-brik, mens de andre danser rundt på resten af brikkerne.

Helt praktisk:

Børnene kan samarbejde i grupper om at lave musikstykker, og du kan give hver gruppe et antal brikker at danse på, når der skal koreograferes og spilles.

Vi håber, I får det sjovt med at lave musik og dans!

NB. Hvis du bruger en iPad, der ikke var brikmaster sidst, der blev spillet med de pågældende brikker, skal brikkerne farveparres, før de er klar til spil.

  • Tryk på Indstillinger i appen, vælg Farveparring og følg instrukserne på skærmen. Herefter er I klar til at spille!
  • Hvis det er første gang, brikkerne parres med den pågældende iPad, går der otte sekunder, fra du træder på brikken, til den reagerer.

Se evt. flere detaljer om farveparring i manualen.

Det var alt for denne gang!

Nu har vi været igennem de spil, der egner sig til alle niveauer! De sidste to dele af introforløbet vil omhandle spil, der ikke egner sig for de helt små men henvender sig til mellemtrin og udskoling, nemlig Den Øde Ø og Lakridsmanden.

I næste del vil vi fortælle dig om spillet Den Øde Ø. Hvis du ikke kan vente, kan du allerede nu læse videre ved at klikke på “Næste” nedenfor.

De bedste hilsener,
Aviaja & Trine fra Hopspots-teamet