Kometen i bevægelse: SFO vinder stor konkurrence

Pressemeddelelse

Brovst SFO Kometen har vundet et sjovt interaktivt læringsmiddel til en værdi af næsten 20.000 kr. Præmien skal gøre det både nemmere og sjovere at få bevægelse og læring ind i hverdagen.

Hopspots, som læringsmidlet hedder, er interaktive spil på lysende brikker, der er koblet til en iPad, hvor lyd, lys og bevægelse engagerer børn i deres undervisning.

Det var en ven af SFO’en, som i al hemmelighed lagde et lod i puljen i en landsdækkende konkurrence om at vinde Hopspots. Da det var den Nordjyske SFO, som blev trukket ud, kom det derfor som lidt af en overraskelse. Men de havde før drømt om at få Hopspots til matriklen, så det var en meget velkommen præmie.

– Vi ser helt vildt frem til det! Børnene glæder sig også rigtig meget til at komme i gang og vi har sat den næste uge af til at have fokus på sport og bevægelse, så Hopspots kommer godt i gang i vores SFO, fortæller SFO-lederen Laila Hansen begejstret.

Hopspots-minisættet har en værdi af næsten 20.000 kr. Opfinderen og ejer af Hopspots, Aviaja Borup Lynggaard, kommer selv og overrækker sættet til personalet og børnene Onsdag d. 13. november. Det er nemlig første gang, at der er nogen, som har vundet sådan en præmie fra det lille iværksætter-firma.

– Det er dejligt at kunne give en præmie, som kan glæde så mange børn, siger hun.

Tillykke til Kometen fra Hopspots!

Solen skinnede i onsdags og der var glade pædagoger og børn i Brovst SFO Kometen i onsdags, da vi overrakte præmien. De sagde blandt andet:

“Det er jo helt genialt!”

Pædagog, Brovst SFO Kometen

“Det er det bedste jeg har set til at koble bevægelse med læring!”

Lærer, Brovst SFO Kometen

Børnene var også glade da de hoppede rundt og blev grebet af de forskellige spil. Endnu engang tillykke til Kometen og rigtig god fornøjelse med jeres nye interaktive brikker!