SÅ ER DET HER ENDELIG!

Kære Hopspotsbruger

Så er det her endelig! Vi håber, I vil få store glæde af jeres nye Hopspots-sæt.

Ved hjælp af denne opstartsguide kan du med det samme blive klar til at spille. I kan finde flere detaljer i manualen.

Vi har spurgt nogle Hopspots-brugere om deres bedste Hopspots-tip. De fleste af dem sagde:

Bare kom i gang!

Her er det nemlig tilladt at lege og eksperimentere – og at lære af sine fejl. Så prøv jer frem!

I appen er der nogle forprogrammerede spil, der er lige til at gå til. Dem kan I starte med allerede nu. Det er en god måde, både I og jeres elever kan blive fortrolige med Hopspots på.

Hopspots sæt, aktiv læring

I Jagten drejer det sig om bevægelse og leg, samarbejde og hukommelse, og om at få pulsen op. Den er god til børn i alle aldre – som en brain break eller som en sjov fælles aktivitet.

Sekvens træner hukommelse og fokus – det gælder nemlig om at holde godt øje med, hvilke brikker de andre træder på, så man kan huske det, når det er ens egen tur.

Hvis du ønsker det, kan du over de næste uger modtage en e-mail hver anden uge, som vil tage dig igennem de forskellige spil trin for trin, indtil du er Hopspots superbruger! Der vil være seks e-mails i alt, og den første vil gå i dybden med Jagten og Sekvens.

Du kan tilmelde dig dette introforløb her. Så vil du automatisk modtage den første e-mail inden for en uge efter tilmelding, men du kan også allerede læse videre her, hvis du er klar – bare klik på “Næste” nedenfor.

Derudover vil vi selvfølgelig opfordre jer til at sparre med hinanden og udveksle erfaringer og inspiration til, hvordan I bruger Hopspots i timerne!

De bedste hilsner,

Trine & Aviaja fra Hopspots-teamet