BETT-show 2018

Af Trine Askjær-Jørgensen

I uge 4 var Hopspots igen i år afsted til BETT-show i London og vi havde en rigtig god tur. BETT står for British Educational Training and Technology-show og til messen er der rig mulighed for, at alle i undervisningssektoren kan få nye ideer og inspiration til, hvordan man kan bruge teknologi i undervisningen. I år havde vi for første gang vores helt egen stand på BETT-show – tæt ved BETT Futures-området, hvor vi stod sidste år. Her fremviste vi Hopspots til massevis af interesserede mennesker og glade børn fra den 23.-26. januar – og det nød vi i fulde drag! Der var rigtig stor interesse for produktet, som tilmed var det eneste af sin slags på messen.

En af glæderne ved at komme ud og vise Hopspots frem er at få feedback fra eksisterende kunder. Vi fik bl.a. følgende roser med på vejen:

”Når eleverne selv må vælge, hvad de skal lave, så vælger de Hopspots”

”De føler ikke, at det er læring – det er jo bare leg!”

”Nu har de lært 10er venner på nul komma fem, fordi det er sjovt. Før gad de ikke”

”Eleverne er virkelig glade for det. De spiller det hver dag!”

Hopspots begynder rejsen ud i verden i 2018

Vi er super glade og taknemmelige over alle de venlige ord! Det varmer virkelig og giver lyst til at klø endnu mere på. Mange sagde endda, at Hopspots var det bedste produkt på messen og folk fra hele verden holdt os godt beskæftiget med at lege og vise, hvordan Hopspots skaber aktiv læring. Der var kæmpestor interesse, særligt fra England, Israel og Litauen, så det giver rigtig god mening, at vi er i fuld gang med at oversætte til engelsk. 2018 bliver et spændende år fuld af nye tiltag, hvor Hopspots kommer udover Danmarks grænser. Det bliver en rigtig spændende rejse, som vi glæder os til at tage hul på og lære mere af!

BETT 2019

Vi ved allerede nu, at vi vil være at finde på vores egen stand til BETT-show næste år igen. BETT er en super god mulighed for at komme ud og stikke fingeren i jorden og lige se, hvordan det står til med markedet, teknologien og ikke mindst have det sjovt med at vise Hopspots frem til en masse glade mennesker. Så kom og mød os der!

Om forfatteren: Trine Askjær-Jørgensen

Med en baggrund som Cand. Mag. i Engelsk er Trine skarp på netop engelsk og hun har masser af viden om kognition, sprogindlæring osv. Hendes job hos Hopspots består i at oversætte, læse korrektur samt forfatte indhold til vores engelske og danske hjemmeside, Facebook o.lign.