Hopspots: prisvinder og shortlisted til WISE!

Jaaaaaa! Vi er helt oppe at køre her hos Child Experience Design, fordi vores interaktive læringsmiddel, Hopspots, netop har vundet en pris for innovation, OG virksomheden vandt en pris for kultur. Ikke én, men hele TO Lotus Awards på en uge – det er for vildt! Med innovationsprisen anerkendes Hopspots for at være et innovativt produkt, fordi det kombinerer bevægelse og læring med det fysiske og digitale rum, og med kulturprisen anerkendes vores virksomhedskultur – begge dele er vi selvfølgelig helt vildt stolte af.

Arrangøren siger følgende om awardshowet og formålet med Lotus awards:

“Den 27. juni på the Scotch of St James hyldede vi de bedste indenfor Innovation, Bæredygtighed og Virksomhedskultur. Vi skabte Lotus Awards for at anerkende organisationer uanset størrelse, industri eller budget. Det var en fornøjelse at fejre disse utrolige bedrifter og forhåbentlig inspirere andre til at følge deres eksempel og skabe de positive forandringer, vi har brug for”.

Læs mere om Lotus Awards her.

Loading...

Shortlisted til WISE-accelerator

En anden stor ting, der er sket her hos CxD, er, at Hopspots er kommet blandt favoritterne til WISE i Qatar, et internationalt accelerator-program indenfor uddannelsesteknologier. Vi er rigtig spændte på denne udvikling, eftersom vi er begyndt at sælge Hopspots i Mellemøsten via SuperWire. Accelerator-programmet, som er baseret i Mellemøsten og specifikt fokuseret på dét område, ville være et super kick-off for vores forhandler der – så vi håber!

“WISE-acceleratoren er designet til at støtte udviklingen af innovative uddannelsesinitiativer med stort potentiale for skalering og positiv impact”. Du kan læse mere om WISE her.

20 ansøgere er blevet shortlisted, og vi er én af dem – der venter spændt på, at svaret kommer til september! Forhåbentlig kommer vi blandt de 5, som går videre til acceleratorprogrammet og skal til Doha i november, hvor det hele starter. Programmet løber over mindst et år og er en international accelerator med events i både Silicon Valley og Kina. Vi krydser fingre – og skal nok holde jer opdateret.