Hopspots i skolen

Aktiv læring bakkes op af forskningen

Blodgennemstrømningen til hjernen stiger, når man bevæger sig og forskningen har således bevist, at bevægelse har en meget positiv effekt på indlæringen. Hopspots kombinerer bevægelse med træning af mange forskellige ting, som fx sproglæring, kognition, arbejdshukommelse osv. Spil-logikkerne, lydene fra spillene og de farverige brikker med lys motiverer tilsammen børnene til at bevæge sig og lære. Børnenes fokus, overblik og samarbejdsevner forbedres derved, når de spiller med Hopspots.

app til skolen

Spil til alle skoletrin og fag

Det interaktive læringsmiddel, Hopspots, er med sine spil rettet mod børn fra indskolings- til udskolingsalder. Hopspots-spillene Jagten, Sekvens, FlowDance, Mix’n’Match og Hack din Brik henvender sig specielt til indskoling og mellemtrin, men de to sidstnævnte kan I selv programmere indhold i og på den måde kan både Mix’n’Match og Hack din Brik også bruges til de ældre børn. Ved at producere sværere indhold i Mix’n’Match kan spillet også bruges udskolingsbørn og hvis I indstiller sproget i spillet til fx Engelsk, Tysk eller Fransk, kan spillet endda bruges i sprogfagene. Lige sådan kan I i Hack din Brik også selv indtale indhold, som er målrettet til ældre skolebørn.

Læringsforløb til mellemtrin og udskoling

Spillene Lakridsmanden og Den Øde Ø er udviklet til børn fra mellemtrin til udskoling og tager i modsætning til de 5 førstnævnte Hopspots-spil længere tid at spille sig igennem og kræver mere af børnene både ift. samarbejde, forståelse, læsning og perception. Der skal både lyttes og læses en masse i de to interaktive historier og så indgår bevægelse i spillet, når I skal bruge Hopspots-brikkerne til at løse opgaver og komme frem i spillet.

Læs mere om hvordan Hopspots kan bruges i fx:

Aktivér hele klassen

Hopspots-spillene er udviklet til at aktivere hele klassen enten ved at dele den op i grupper eller ved at alle spiller sammen, afhængig af klassens størrelse og niveau. Den Øde Ø er fx opbygget på en måde, hvor eleverne er delt i to; en gruppe som befinder sig i klassen, hvor spillet læses og diskuteres, og en ekspeditionsgruppe som sammensættes på ny hver gang, der skal skaffes point til lejren på Hopspots-brikkerne.

Kom i gang med at spille på 5 min

Hopspots er udviklet med tanke på, at eleverne ikke har tålmodighed til og lærerne ikke har tid til problemer med teknologi, når undervisningen skal finde sted. Derfor har vi udviklet et produkt som er hurtigt og let at sætte op og hvor eleverne let kan hjælpe til. Hopspots-brikkernes forbindelse har en stor rækkevidde, app’en er utrolig intuitiv at bruge, så selv små børn kan bruge den og højtalerstanderen er nem at flytte rundt med og bruge, når I spiller, og når Hopspots skal lade op eller opbevares.

Hjælp til at komme i gang med Hopspots

Når I køber Hopspots medfølger der ganske gratis:

  • Gratis levering og opstartskursus
  • Gratis support
  • 2 års garanti
  • Nem adgang til manual
  • Nem adgang til trin-for-trin guides til alle Hopspots-spil

3 udviklingstrin for elever og lærere

  1. Lærere og elever spiller de forprogrammerede Hopspots-spil
  2. Lærerne producerer spil til eleverne
  3. Børnene finder på indhold og medskaber læringsspil

Når vores brugere går i gang med at bruge Hopspots, ser vi et mønster i form af de niveauer, de bruger det på. Første niveau for brugerne er at bruge de 5 lette og hurtige spil: Jagten, Sekvens, Mix’n’Match, Hack din Brik og FlowDance. Næste niveau er, at lærerne begynder at producere spil til eleverne eller facilitere spillene Lakridsmanden og Den Øde Ø, som er mere udfordrende og tidskrævende at spille end de første 5 spil. Det højeste niveau, som vi ønsker, at alle Hopspots-brugere kommer op på, er, når børnene producerer spil i app’en. Der er læringen særligt stor, fordi børnene skal arbejde med, hvilket indhold de kan bruge og hvordan. De lærer også, at de selv kan påvirke teknologien og deres læring, fremfor blot at konsumere færdigt læringsmateriale uden at tænke over, hvorfor og hvordan det virker.

fun with hopspots
Book en gratis fremvisning

Få en gratis fremvisning af Hopspots eller kontakt os med dine spørgsmål på: 31 13 26 18 eller info@hopspots.dk.